Tijdens Lekart 2008 hebben Ben Vollers en ik in de stellingmolen De Hoop te Culemborg samen een aantal Benfo-schilderijen ter plekke geschilderd èn geëxposeerd, bijgestaan door molenaar Leo, hartelijk dank! Ons project 'Mill with a view' bevatte èn het interieur èn het uitzicht van de molen in Culemborg. Niet gratis, wel met stevige korting.

uit 2008 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

project: Mill with a view: action-painting Benfo 21

2008

geschilderd in het kader van 'Mill with a vue', in de molen De Hoop, Lek-Art 2008 te Culemborg. Onderwerp: binnenzicht van de molen.


Te koop / te huur

.

Arabesk - kleurig schilderij (Mill with a view 8)

2008

laatste schilderij dat we zondagmiddag 'life' met publiek maakten in de stellingmolen De Hoop, tijdens Lek-art 2008 te Culemborg. Onderwerp: 'schilderparty' aan het einde van onze 3-daagse performance.


Te koop / te huur.

Mill with a view: 2 (Benfo-schilderij 22)

2008

geschilderd in het kader van 'Mill with a vue', in de molen De Hoop, Lek-Art 2008 te Culemborg. Onderwerp: uitzicht door molenraampje.


Te koop / te huur

.

Vue de Culemborg (Mill with a view: 3)

2008

geschilderd in het kader van 'Mill with a vue', in de molen De Hoop, Lek-Art 2008 te Culemborg. Onderwerp: binnenzicht van de molen.


Te koop / te huur

.

De muren van Culemborg (Mill with a view 4)

2008

Stadsgezicht van Culemborg, gemaakt in het kader van 'Mill with a vue', in de stellingmolen De Hoop, (Lek-art 2008). Onderwerp: de muur van Culemborg; opgedragen aan de metselaars.  Te koop / te huur.

Gebroken landschap, uit: project Mill with a view 5)

2008

een action-painting, gemaakt in het kader van 'Mill with a vue', in molen De Hoop, tijdens Lek-art 2008 te Culemborg. Onderwerp: landschap rondom de molen.


Niet te koop;
geschonken aan het stadsmuseum Avallon in Bourgondië, waar het blijvend wordt tentoongesteld. 

.

Full Bloom (Mill with a view 7)

2008

action-painting, gemaakt in het kader van Benfo-project 'Mill with a vue', in de stellingmolen De Hoop, Lek-art 2008 te Culemborg. Onderwerp: atmosfeer van landschap rondom de molen. 
  Te koop / te huur

.