Tijdens Lekart 2008 hebben Ben Vollers en ik in de stellingmolen De Hoop samen een aantal Benfo-schilderijen geschilderd èn geëxposeerd, bijgestaan door molenaar Leo, hartelijk dank! Onderwerp van ons project 'Mill with a view' was het interieur èn het uitzicht van de molen in Culemborg; een reeks nieuwe Benfos-schilderijen ontstond hier.

uit 2008 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

project: Mill with a view: action-painting Benfo 21

2008

geschilderd in het kader van 'Mill with a vue', in de molen De Hoop, Lek-Art 2008 te Culemborg. Onderwerp: binnenzicht van de molen.


Te koop / te huur

.

Arabesk - kleurig schilderij (Mill with a view 8)

2008

laatste schilderij dat we zondagmiddag 'life' met publiek maakten in de stellingmolen De Hoop, tijdens Lek-art 2008 te Culemborg. Onderwerp: 'schilderparty' aan het einde van onze 3-daagse performance.


Te koop / te huur.

Mill with a view: 2 (Benfo-schilderij 22)

2008

geschilderd in het kader van 'Mill with a vue', in de molen De Hoop, Lek-Art 2008 te Culemborg. Onderwerp: uitzicht door molenraampje.


Te koop / te huur

.

Vue de Culemborg (Mill with a view: 3)

2008

geschilderd in het kader van 'Mill with a vue', in de molen De Hoop, Lek-Art 2008 te Culemborg. Onderwerp: binnenzicht van de molen.


Te koop / te huur

.

De muren van Culemborg (Mill with a view 4)

2008

Stadsgezicht van Culemborg, gemaakt in het kader van 'Mill with a vue', in de stellingmolen De Hoop, (Lek-art 2008). Onderwerp: de muur van Culemborg; opgedragen aan de metselaars.  Te koop / te huur.

Gebroken landschap, uit: project Mill with a view 5)

2008

een action-painting, gemaakt in het kader van 'Mill with a vue', in molen De Hoop, tijdens Lek-art 2008 te Culemborg. Onderwerp: landschap rondom de molen.


Niet te koop;
geschonken aan het stadsmuseum Avallon in Bourgondië, waar het blijvend wordt tentoongesteld. 

.

Full Bloom (Mill with a view 7)

2008

action-painting, gemaakt in het kader van Benfo-project 'Mill with a vue', in de stellingmolen De Hoop, Lek-art 2008 te Culemborg. Onderwerp: atmosfeer van landschap rondom de molen. 
  Te koop / te huur

.